> Beste prijs garantie
Boek een kamer
Onze Website Expedia / Booking.com
Gratis late check-out tot 13:00
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Prijsgunstige pakketten met autohuur, duiken en golf
Sluiten

Blue Bay Curacao

Appartementen en studio's voorzien van alle gemakken, centraal gelegen op Curacao

Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort

Het schitterende Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort is een uitgestrekt woonresort met diverse faciliteiten. U kunt onder andere golfen op een prachtige 18-holes golfbaan, snorkelen en duiken, tennissen en culinair eten bij Restaurant Azurro.

Blue Bay Resort

Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort is schitterend golfresort, nabij het centrum van Willemstad op Curacao. Het resort beschikt over een spectaculaire 18-holes golfbaan, twee tennisbanen, een prachtig zandstrand met beachbar en een à la carte restaurant voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Tevens is op het resort een sunsetbar aanwezig met vrijwel iedere dag een spectaculaire zonsondergang. Het resort beschikt hiermee over alle ingredienten om heerlijk te relaxen...

Restaurant AzZuro

Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort biedt u een uitstekend restaurant om culinair te genieten. Restaurant AzZuro serveert u een heerlijk ontbijt of lunch en een stijlvol diner, altijd op niveau bereid. Het restaurant ligt direct aan het strand en hier kunt u tevens genieten van een heerlijke cocktail of frozen cappuccino. Regelmatig zijn er live muzikanten in AzZuro, wat een diner in dit geweldige restaurant compleet maakt.

Beveiliging

De security van het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort zorgt 24 uur per dag en 7 dagen per week voor een uitstekende beveiliging van het gehele resort waardoor u ervan uit kunt gaan dat uw verblijf veilig en aangenaam zal zijn.

Sport & Activiteiten

  • De azuurblauwe zee van Blue Bay leent zich uitstekend om heerlijk te zwemmen. De zee is meestal rustig en veilig en met name wanneer u 's ochtends vroeg gaat zwemmen heeft u kans om dolfijnen te zien.
  • De onderwaterwereld van Curacao is uitzonderlijk mooi. Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort beschikt over een eigen PADI duikschool waar u al uw benodigde materialen kunt huren om te snorkelen of te duiken. Vanaf het strand zijn diverse schitterende duiken te maken.
  • Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort beschikt over een prachtige 18-holes golfbaan welke bekend staat om de bijzondere ligging en mooie uitzichten. De golfbaan slingert zich door het gehele resort en is toegankelijk voor alle gasten. Wanneer u verblijft in een van de lodges van Sunny Curacao dan ontvangt u korting op de greenfees en krijgt u tijdens uw spel een golfcart tot uw beschikking.
  • Het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort telt twee tennisbanen welke vlak naast de lodges zijn gelegen. De tennisbanen zijn goed verlicht en wanneer u uw verblijf heeft geboekt bij Sunny Curacao kunt u zonder kosten gebruik maken van de tennisbanen.

Geniet van een tropische vakantie op Blue Bay, Curacao. Centraal op het eiland en uw accommodatie vlakbij het strand. Boek uw ideale accommodatie

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao.