> Beste prijs garantie
Boek een kamer
Onze Website Expedia / Booking.com
Gratis late check-out tot 13:00
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Prijsgunstige pakketten met autohuur, duiken en golf
Sluiten

Duiken & Watersport

Verblijft u in een van de accommodaties van Sunny Curacao? Maak dan gebruik van het strand van Blue Bay Resort

Duiken & Watersport Blue Bay Curacao

Maak op het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort kennis met de prachtige onderwaterwereld van Curacao. Zodra u het heldere water van de oceaan inloopt en de talloze kleurrijke vissen ziet zult u direct begrijpen waarom snorkelen en duiken op dit fantastische eiland zo populair is. Geniet van de koraalriffen 'The Wall' en 'The Garden', met schildpadden, barracuda's en ontelbare andere vissoorten.

Op het strand van Blue Bay bevindt zich de Dive & Beach Store. In de winkel worden onder andere badkleding, strandartikelen en snorkel- en duikattributen verkocht (ook verhuur). De volledig gecertificeerde duikschool is 5-star PADI gekwalificeerd en biedt nagenoeg alle opleidingen uit het PADI programma aan, van beginners tot 'specialties' en TEC-diving. Wanneer u nog nooit heeft gedoken verzorgt de duikschool voor u een aantrekkelijke introductieduik zodat u zelf de prachtige onderwaterwereld kunt ervaren. Voor kinderen kunt u een zogenaamde 'bubbelmakercursus' boeken.

Ook wanneer u niet duikt kunt u genieten van de prachtige onderwaterwereld van Blue Bay. Met slechts een snorkel en duikbril zult u versteld staan van de variëteit van het onderwaterleven, zelfs al direct in de beschutte baai. Snorkelsets zijn te huur bij de duikschool.

Ook voor kayakken of catamaran zeilen is de Dive & Beach Store het juiste adres!

De Dive & Beach Store beschikt ook over 28'Carolina Classic boot waarmee verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen, waaronder:

  • Vistrips (hele- of halve dag)
  • Duiktrips
  • Snorkeltrips
  • Wakeboarden
  • Sunset trip ('Bubbles-on-the-boat')

Meer informatie vindt u op de website van Blue Bay Dive of neem contact op met Sunny Curacao.

Geniet van een tropische vakantie op Blue Bay, Curacao. Centraal op het eiland en uw accommodatie vlakbij het strand. Boek uw ideale accommodatie

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao.