> Beste prijs garantie
Boek een kamer
Onze Website Expedia / Booking.com
Gratis late check-out tot 13:00
Beste prijs garantie
Voorrang bij vroege check-in
Prijsgunstige pakketten met autohuur, duiken en golf
Sluiten

Links

Enkele praktische links over villa's, lodges of appartementen op Curacao

Praktische links Curacao

Villa huren op Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort

Sunny Curacao verhuurt diverse villa's en luxe appartementen op het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort op Curacao. Enkele villa's en luxe appartementen zijn beschikbaar voor korte termijn- en vakantieverhuur. Het grootste gedeelte van deze villa's en appartementen is echter uitsluitend beschikbaar voor lange termijnverhuur (3 maanden en langer). Een compleet overzicht van alle beschikbare villa's en luxe appartementen vindt u op www.bluebayvillas.com.

Bouwbegeleiding

Op het Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort op Curacao zijn nog een groot aantal bouwkavels beschikbaar. Indien u zich voor langere tijd op Curacao wilt vestigen of wanneer u een villa wilt bouwen ten behoeve van verhuur, als investering of als tweede huis dan kan Sunny Curacao de bouwbegeleiding voor u uit handen nemen.

Zelf bouwen heeft grote voordelen ten opzichte van het kopen van een bestaande villa of het laten bouwen van een 'turn-key' huis. U bepaalt zelf hoe de villa er uit zal gaan zien, hoe de indeling zal worden en wat het afwerkingsniveau is. Daarnaast bespaart u kosten ten opzichte van een 'turn-key' huis.

Met name wanneer u zich niet op Curacao bevindt kan het echter lastig zijn om volledige controle te behouden op de bouw van uw villa. U heeft geen zicht op de werkzaamheden en kunt lastig aansturing verrichten. Sunny Curacao heeft ruime ervaring in de bouwbegeleiding van villa's op Curacao en kan ook u hierin adviseren en de volledige bouwbegeleiding en directievoering op zich nemen.

Bezoek voor meer informatie de website www.curacaosupport.com

Overige links

www.bluebay-curacao.com
www.fishanddive.com
www.curacao.com/nl
www.zoover.nl
www.vakantiereiswijzer.nl

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao

Uw startpunt voor een heerlijke vakantie op Curacao.